Látványtervek

A modern számítástechnika, a tervező szoftverek lehetővé teszik a tervezett épület fotorealisztikus megjelenítését. Ez lehet külső kép, belső nézet vagy panoráma kép, bejárható modell, esetleg mozgókép. Az ilyen képek hozzásegítenek a tervezés során az alternatívák bemutatásához, a megalapozott választáshoz. Amennyiben Ön értékesítési céllal kíván építeni,  már a tervezés befejezésekor hirdethet, a végleges állapot bemutatásával. Segítséget nyújthat ahhoz, hogy az elképzelt belső teret az elképzelt bútorozással már a tervezési fázisban megtekintse így a tervezés fázisában már kiderülhet, hogy a helyiség arányok megfelelnek-e igényeinek.
A munkához a Designsoft kft magyar fejlesztésű Arcad programját használjuk, melynek tesztelésében  folyamatosan részt veszünk, így mindig a legfrissebb változat áll rendelkezésünkre.

A szoftver alkalmas arra, hogy az épület tájolásának, és földrajzi helyének megfelelően megjelenítse az év bármely órájának megfelelő benapozást, vagy filmet készítsünk az árnyék változásáról az év bármely napján, esetleg a déli benapozás változásáról az év folyamán.
A látványtervek készítése a tervezési munka kiegészítéseként egyszerűbb, de természetesen önmagában is elképzelhető, egy kicsit több munkával. Tervezési megbízás esetén a döntést elősegítő alapszintű látványképek bemutatását a vállalási díjunk tartalmazza.

Az oldalon statisztikai sütiket használunk

A sütik elfogadásával hozzájárul, hogy az oldalon belüli látogatói tevékenységét a Google Analytics rendszerével elemezzük.